0.00
0
0
Subtotal: 0.00

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Search

Σπόροι Κάνναβης Φωτοπεριόδου

Σπόροι Κάνναβης Fresco Seedshop Headshop: Το βασικό χαρακτηριστικό των σπόρων φωτοπεριόδου είναι η ανάπτυξή του φυτού όσο ο κύκλος φως/ σκοτάδι διατηρείται σε 18 ώρες φως και 6 ώρες σκοτάδι. Όταν ο κύκλος φωτισμού αλλάζει σε 12 / 12 ώρες ξεκινάει η άνθηση. Επιπλέον δείτε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά και επιλέξτε τον ιδανικό σπόρο φωτοπεριόδου για εσάς.

σπόροι κάνναβης

Σπόροι Κάνναβης Αυτόματης Άνθησης

Το κύριο χαρακτηριστικό των σπόρων κάνναβης αυτόματης άνθισης είναι η απουσία χρονικού κύκλου φωτός. Δηλαδή το φυτό θα ανθήσει σε περίπου 30 ημέρες από την βλάστηση του ανεξάρτητα από την αναλογία φως – σκοτάδι, γεγονός που μειώνει σημαντικά το βαθμό δυσκολίας και τον χρόνο καλλιέργειας του φυτού.

Σπόροι Κάνναβης Medical

Η κάνναβη διαχρονικά έχει αποδείξει την φαρμακευτική της αξία με πολλές έρευνες και μεγάλη βιβλιογραφία. Για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κάθε πάθησης σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή του σωστού σπόρου. Χρησιμοποιήστε το αναλυτικό φίλτρο ποικιλιών και ανακαλύψτε τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

σπόροι κάνναβης

Υψηλό THC

Το THC Είναι η ουσία που βρίσκεται στους ανθούς του φυτού της κάνναβης και είναι υπεύθυνη για τις κυριότερες επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος πού οι περισσότεροι συλλέκτες επιλέγουν σπόρους σύμφωνα με την περιεκτικότητα σε thc.

σπόροι κάνναβης

Σπόροι Κάνναβης Υψηλής Απόδοσης

Παρακάτω θα βρείτε τους σπόρους που σύμφωνα με τους πιο φημισμένους γενετιστές έχουν απόδοση σοδειάς που θα κάνει τον κάθε συλλέκτη να γεμίσει από περηφάνια και ικανοποίηση.

Σπόροι Κάνναβης Διακριτικές ποικιλίες Νάνοι

Διακριτικές Ποικιλίες

Για πολλούς η διακριτικότητα είναι σημαντική για αυτό και εμείς δημιουργήσαμε μία συλλογή που περιέχει σπόρους κάνναβης με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά. Περιορισμένη οσμή, χαμηλό ύψος και διακριτικό φαινότυπο.

σπόροι κάνναβης

Σπόροι Κάνναβης Βραβευμένοι

Σε διάφορα μέρη του κόσμου γίνονται πρωταθλήματα για την ανάδειξη των καλύτερων φυτών κάνναβης. Οι γκουρού του αγαπημένου φυτού δοκιμάζουν και αποφασίζουν για τις κορυφαίες ποικιλίες της χρονιάς. Παρακάτω θα βρείτε το Hall of Fame των πρωταθλητών.

Σπόροι Κάνναβης Κατάστημα για αγορά

Βραβευμένο ως το καλύτερο σποραδικο στο Green Greeks Cannabis Cup.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε σπόρους κάνναβης από τους καλύτερους γενετιστές στον κόσμο όπως

Χωρισμένα σε κατηγορίες :

  • Αυτόματης άνθησης,
  • Σποροι Κανναβης
  • Φωτοπεριόδου
  • υψηλού THC
  • Μεγάλης απόδοσης
  • Διακριτικές ποικιλίες
  • Medical
  • Βραβευμένα
 

Σπόροι Κάνναβης Κατάστημα για αγορά και την BLACK FRIDAY with a litle green..

Στην σελίδα όλοι οι σπόροι μπορείτε να δείτε όλα τα σπόρια κάνναβης ενώ χρησιμοποιώντας το φίλτρο σπορών να κάνετε την αναζήτηση σας πολύ πιο συγκεκριμένη.
Το φίλτρο περιλαμβάνει επιλογές όπως : Αυτόματα / Σποροι Κανναβης Φωτοπεριόδου , Hybrid Indica Sativa Ύψος Μικρό Μεσαίο Ψηλό , Χρόνος Ανθοφορίας Κανονικός και Σύντομος Φαρμακευτική Δράση , Επίδραση Διεγερτικά / Χαλαρωτικά , Επίπεδο CBD ,
και φυσικά τα πιο διάσημα strains όπως KUSH και HAZE , SKUNK , COOKIES , GORILLA και GELATO , MANGO κ.τ.λ.
οι σπόροι κάνναβης που διαθέτουμε είναι πάντα φρέσκοι διατηρημένοι σε ιδανικές συνθήκες και σας τους προσφέρουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς με διακριτική συσκευασία και υπηρεσία delivery.
Με συμφέρουσες νέες πρόσφορες και πολλά δώρα κάνουμε την αγορά σπορών πιο εύκολη από ποτέ.

Αν θέλετε να δείτε Videos με τα καλύτερα strains πατήστε εδώ.

Ενημέρωση

Για να περιηγηθείτε στον ιστότοπο πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.