Special Offers σπόροι κάνναβης

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και ανταποδίδουμε ...

Δικαίωμα συμμετοχής.

Μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους και έχουν πραγματοποιήσει αγορά ανεξαρτήτως ποσού από το FresCo SeedShop.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό γίνεται ως εξής:

Από την ημερομηνία έναρξης έως και την ημερομηνία λήξης, ο κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να συμμετάσχει στην κλήρωση, πραγματοποιεί μια αγορά και μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση
διεκδικώντας τα Δώρα του ΔιαγωνισμούΌλες οι συμμετοχές θα τοποθετηθούν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 μ.μ., την ημέρα λήξης του διαγωνισμού, και θα αναδείξει τους τυχερούς οι οποίοι θα ειδοποιηθούν γραπτώς μέσω μηνύματος στον τηλεφωνικό αριθμό που είχαν δηλώσει κατά την αγορά τους.

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα κερδίσουν τα δώρα που αναγράφονται στο άρθρο, κατόπιν επικοινωνίας μας μαζί τους.

Το FresCo SeedShop διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει, να αναβάλει, να ματαιώσει ή και να επαναλάβει οποτεδήποτε τον Διαγωνισμό, καθώς επίσης και να τροποποιήσει οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους.
Το FresCo SeedShop δεσμεύεται ότι μετά την ολοκλήρωση της ενέργειας και την παραλαβή των δώρων από τους νικητές θα διαγράψει τα προσωπικά δεδομένα όλων των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό.

Μοναδική υποχρέωση των τυχερών της κλήρωσης,

απαραίτητη για την εγκυρότητα του διαγωνισμού, είναι η αποστολή μιας φωτογραφίας μόνο των δώρων που θα αποδεικνύει ότι τα παρέλαβαν καθώς για λόγους εχεμύθειας δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα.

Καλή σας επιτυχία..

Προσφορές και Δώρα

Το Best Deal είναι εδώ

Στο Fres.co φροντίσαμε σε κάθε σου αγορά να έχεις το καλύτερο Deal με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Best Deal στα δώρα

Σε όλες τις αγορές ανεξάρτητα του ποσού σου στέλνουμε δωρεάν χρήσιμα και ευφάνταστα δώρα.

Best Deal σε σπόρους δώρο

Σε κάθε αγορά σπόρων σου στέλνουμε τους περισσότερους σπόρους δώρο από οπουδήποτε αλλού. Όλοι οι σποροι είναι γνωστών εταιρείων, πάντα φρέσκοι και σε αυθεντικές συσκευασίες όχι κομμένα η παραποίημενα προϊόντα.

Το είδος των ΔΩΡΕΑΝ σπόρων εξαρτάται από τα αποθέματα των προϊόντων, είναι πάντα φρέσκα, σε αυθεντική συσκευασία και προέρχονται από τις συλλογές των παρακάτω γενετιστών.

Best Deal στα έξοδα αποστολής

Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες με μόλις ανω των 40€ για την Ελλάδα και μόλις 60€ για Κύπρο.

Best multipacks

Ακολουθούν προσφορές που εξασφαλίσαμε για εσένα από τους καλύτερους γενετιστές με εσώκλειστους σπόρους δώρο μεσα στην συσκευασία.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε σπόρους κάνναβης από τους καλύτερους γενετιστές στον κόσμο όπως Barney’s Farm , FastBuds , Dutch passion χωρισμένα σε κατηγορίες : Αυτόματης άνθησης, Σποροι Κανναβης Φωτοπεριόδου , υψηλού THC , μεγάλης απόδοσης , διακριτικές ποικιλίες , medical και βραβευμένα. Στην σελίδα όλοι οι σπόροι μπορείτε να δείτε όλα τα σπόρια κάνναβης ενώ χρησιμοποιώντας το φίλτρο σπορών να κάνετε την αναζήτηση σας πολύ πιο συγκεκριμένη.
Το φίλτρο περιλαμβάνει επιλογές όπως : Αυτόματα / Σποροι Κανναβης Φωτοπεριόδου , Hybrid Indica Sativa Ύψος Μικρό Μεσαίο Ψηλό , Χρόνος Ανθοφορίας Κανονικός και Σύντομος Φαρμακευτική Δράση , Επίδραση Διεγερτικά / Χαλαρωτικά , Επίπεδο CBD ,
και φυσικά τα πιο διάσημα strains όπως KUSH και HAZE , SKUNK , COOKIES , GORILLA και GELATO , MANGO κ.τ.λ.
οι σπόροι κάνναβης που διαθέτουμε είναι πάντα φρέσκοι διατηρημένοι σε ιδανικές συνθήκες και σας τους προσφέρουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς με διακριτική συσκευασία και υπηρεσία delivery.
Σποροι κανναβης Προσφορές και δώρα που συνέχεια ανανεώνονται ώστε να σας προσφέρουμε ότι πιο Φρέσκο κυκλοφορεί.