Σπόροι Κάνναβης ανθεκτικοί στο κρύο.

Γνωρίζοντας ποιες ποικιλίες αυτόματης άνθησης είναι πιο κατάλληλες για ψυχρότερα κλίματα, μπορεί να σας δώσει ένα πλεονέκτημα όταν πρόκειται για καλλιέργεια σε εξωτερικούς χώρους.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε τα καλύτερα στελέχη αυτόματης άνθησης για την αντιμετώπιση δύσκολων καιρικών συνθηκών, με την υψηλότερη αντοχή στο κρύο, την υγρασία, τον άνεμο και τα παθογόνα.
Αυτές οι ποικιλίες θα παράγουν εκπληκτικά αποτελέσματα σε ψυχρότερους τύπους δύσκολων κλιμάτων. Για τους καλλιεργητές που βιώνουν μικρότερα καλοκαίρια, ακολουθούμενα από κρύο και υγρό χειμώνα, θα βρουν ότι οι Σπόροι Κάνναβης ανθεκτικοί στο κρύο είναι ο τρόπος τους να γεμίζουν τα βάζα ωρίμανσης όλο το χρόνο. Απλώς θυμηθείτε ότι τα φυτά είναι ζωντανά όντα και δεν θα διστάσουν να σας δείξουν σημάδια ότι δεν είναι ευτυχισμένα.
Η κάνναβη είναι ένα ευέλικτο και μοναδικά ανθεκτικό είδος φυτού και μπορεί να αντέξει πολλές κακές καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, υπάρχουν δύο περίοδοι στον κύκλο ζωής της όταν η κάνναβη είναι μάλλον ευάλωτη έναντι των στοιχείων:

Στάδιο βλάστησης και φύτευσης Σπόροι Κάνναβης ανθεκτικοί στο κρύο
Στάδιο ωρίμανσης

Έτσι, εάν ζείτε σε ψυχρό η θέλετε να φυτέψετε σε εξωτερικούς χώρους σε σχετικά ψυχρή περίοδο, φροντίστε να προσφέρετε στα φυτά σας ειδική προστασία κατά τη διάρκεια αυτών των δύο περιόδων.
Το πρώτο είναι εύκολο. Οι άνθρωποι που ζουν σε μέρη όπως ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία γνωρίζουν ότι η καλλιεργητική περίοδος στα μέρη τους ξεκινά αργά. Έτσι, φυτρώνουν τους σπόρους τους σε εσωτερικούς χώρους και διατηρούν τα σποριόφυτα κάτω από τεχνητό φως για τις πρώτες δύο εβδομάδες. Μόνο τότε αρχίζουν να εγκλιματίζουν σταδιακά τα νεαρά φυτά τους στον εξωτερικό καιρό και τελικά τα βάζουν σε εξωτερικούς χώρους όταν δεν υπάρχει κίνδυνος παγετού. Στο στάδιο της ωρίμανσης τα άνθη είναι ευαίσθητα στην μούχλα επομένως η σωστή επιλογή σπόρου και ο καλός αερισμός είναι πολύ σημαντικά.
Οι Σπόροι Κάνναβης ανθεκτικοί στο κρύο αναφέρονται παρακάτω μπορούν να αναπτυχθούν σε ψυχρότερα κλίματα, αλλά δεν είναι ανθεκτικά στο παγετό, γι’ αυτό προσέχετε τα μωρά σας και εάν τα φύλλα είναι πεσμένα ή δείχνουν άλλα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τα κατάλληλα μέτρα . Το να καλύψετε τα φυτά σας με ένα πλαστικό κατά την διάρκεια της νύχτας ή απλά να δημιουργήσετε μια βασική δομή θερμοκηπίου για να προστατέψετε τα φυτά σας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας κανονικής συγκομιδής και μιας εξαιρετικής συγκομιδής. Επίσης να προσέχετε πάντα τον αερισμό τους και να ελέγχετε για μούχλα για να είστε ασφαλείς με φυτά υγιή και καλοταϊσμένα, ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν εξαιρετικά δυνατά και σκληρά ακόμα και στα πιο δύσκολα κλίματα σε εξωτερικούς χώρους.

Σπόροι Κάνναβης ανθεκτικοί στο κρύο.

Όταν προμηθεύεστε σπόρους κάνναβης και συγκρίνετε μεταξύ διαφορετικών γενετικών στοιχείων, δώστε προσοχή στα εξής:

Αυτόματης άνθησης στελέχη.

Μπορείτε να τα φυτέψετε έως και δυο μήνες πριν η θερμοκρασία πέσει στους 10 βαθμούς Κελσίου και να μαζέψετε πλήρως ώριμους ανθούς σε 2-3 μήνες, πριν αρχίσει το πολύ κρύο και η βροχή.
Δηλαδή για παράδειγμα, αν στο γεωγραφικό πλάτος που θα μπει η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς στα τέλη Δεκεμβρίου μπορούν να φυτευτούν έως τα μέσα Οκτωβρίου.

100% Indica ή Indica-κυρίαρχο.

Τα Indica είναι γενικά πιο ανθεκτικά στο κρύο από τα Sativas και ο χρόνος ανθοφορίας τους είναι επίσης μικρότερος. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητές σας να μαζέψετε τα μπουμπούκια σας πριν επηρεαστούν από τον κρύο και βροχερό καιρό.

Συντομότερος χρόνος ανθοφορίας σε εσωτερικούς χώρους.

Εάν ο χρόνος συγκομιδής του στελέχους σε εξωτερικούς χώρους είναι άγνωστος, δείτε πόσες εβδομάδες χρειάζονται σε εσωτερικούς χώρους. 8-9 εβδομάδες είναι καλές, ενώ 11 ή περισσότερες σημαίνει ότι το στέλεχος δεν είναι κατάλληλο για ψυχρά κλίματα.

Αντοχή στη μούχλα.

Εάν η περιγραφή λέει ότι ένα στέλεχος είναι ανθεκτικό στη μούχλα, έχετε καλύτερες πιθανότητες να μην χάσετε τα μπουμπούκια σας στο τέλος της σεζόν.

Γενετική μεγάλου υψομέτρου.

Ορισμένα στελέχη αναπτύχθηκαν ειδικά για ορεινές περιοχές και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά στην ανοχή του κρύου ή των απότομων πτώσεων θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι Γενετιστές αναφέρουν πάντα τέτοια πράγματα στις περιγραφές τους.

Για να δείτε λεπτομέρειες των προϊόντων πατήστε επάνω στις ονομασίες τους.

 LSD AUTO

Το LSD είναι ένα ανθεκτικό στέλεχος που μπορεί πραγματικά να ανεχτεί την καταπόνηση. Φαίνεται να έχει την ικανότητα να αναπτύσσεται σχεδόν οπουδήποτε, ακόμη και με λίγη προσοχή. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το LSD ένα στέλεχος που μπορεί να αντιμετωπίσει τα ψυχρότερα κλίματα κατά μέτωπο. Το LSD έχει γίνει γνωστό με την πάροδο του χρόνου, κερδίζοντας ένα High Time Cannabis Cup το 2008. Είναι ένα κυρίαρχο υβρίδιο indica, με 70% γενετική indica και 30% sativa. Αυτό το σκληροπυρηνικό στέλεχος είναι το αποτέλεσμα της διασταύρωσης των μητρικών στελεχών Original Skunk 1 και Afghan Indica. Το LSD έχει κερδίσει το όνομα του λόγω του οριακά ψυχεδελικού αποτελέσματος που προκαλεί, κυρίως χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε THC που βρίσκεται στα λουλούδια του.
Ο χρόνος άνθησης του LSD είναι μεταξύ 65 και 70 ημερών.. Ωστόσο, η ελαστική φύση του θα εξασφαλίσει ότι μπορεί πράγματι να αντιμετωπίσει μια μακρά έκθεση στο κρύο. Όταν καλλιεργείται σε εξωτερικούς χώρους, το LSD είναι γνωστό ότι φτάνει σε ύψη μεταξύ 50 και 100 cm. Αυτό το μικρό ανάστημα το καθιστά μια καλή επιλογή ως κρυφή καλλιέργεια που μπορεί να καλλιεργηθεί με ασφάλεια μακριά από τα περίεργα μάτια.
Το LSD προσφέρει ένα χαλαρωτικό, χαρούμενο και ευφορικό ανέβασμα . Υποκινεί τη δημιουργική έμπνευση και ενθαρρύνει μια γενικά ανεβασμένη κατάσταση.

LSD AUTO BARNEYS FARM

LSD AUTO BLACK SHEEP

LSD 25 AUTO FASTBUDS

GODFATHER OG AUTO

Ο κυρίαρχος πρωταθλητής ισχύος της αυτόματης άνθησης Indica με έως και 29% THC τελειώνει αρκετά γρήγορα , κάτι που θα σας επιτρέψει να το καλλιεργήσετε σε εξωτερικούς χώρους ακόμα κι αν μένετε βόρεια. Αυτοί οι σπόροι κάνναβης είναι κατάλληλοι και για κρύο κλίμα , παράγουν φυτά μοβ χρώματος με μοναδική γεύση σταφυλιού και ηρεμιστικά αποτελέσματα, που είναι τόσο φαρμακευτικά όσο και διασκεδαστικά.
Το Godfather OG έχει μια ιστορία προέλευσης που καλύπτεται από μυστήριο και ίντριγκα, όπως κάθε αφεντικό μαφίας. Πολλά από αυτά που γνωρίζουμε μεταφέρονται από στόμα σε στόμα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό στέλεχος έτοιμο να ανταγωνιστεί όλα τα άλλα. Οι σπόροι μαριχουάνας Godfather OG έχουν ισχυρά γονίδια indica που περιλαμβάνουν μείγματα Granddaddy Purple και Kush, όπως το OG Kush Alpha OG και το Bubba Kush. Η καλλιέργεια αυτών των σπόρων αυτόματης άνθησης μπορεί να αλλάξουν την αντίληψή σας για τα επίπεδα THC που μπορούν να φτάσουν.

GODFATHER OG AUTO BLACK SHEEP

PURPLE AUTO

Είναι ένα ισχυρό στέλεχος που κυριαρχεί η Indica και είναι ιδανικό για καλλιέργεια σε ψυχρότερα κλίματα. Είτε μέσα είτε έξω, το γενετικό ιστορικό διασφαλίζει την καλή απόδοση των Purple Autos. Χάρη στη γενετική του ruderalis, που είναι ανθεκτική και στιβαρή, χρειάζεται πολύ λίγη συντήρηση για να περάσει τη γραμμή του τερματισμού.
Είναι επίσης ένα αρκετά πυκνό φυτό, γεμάτο από υπέροχα μπουμπούκια που απλώς στάζουν Ρητίνη Ένα δείγμα μεσαίου ύψους, θα έχει μέγιστο ύψος περίπου 90 cm. Ως εκ τούτου, οι καλλιεργητές μπαλκονιών και άλλοι με χωρικούς περιορισμούς μπορούν να θεωρήσουν αυτό το φυτό τον τέλειο υποψήφιο για την διακριτική τους καλλιέργεια. Εκτός από εξαιρετική εμφάνιση, η ταχύτητα είναι επίσης με το μέρος σας, καθώς χρειάζεται μόλις 8–9 εβδομάδες από τον σπόρο μέχρι τη συγκομιδή. Έτσι οι καλλιεργητές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να δοκιμάσουν την ανθεκτική στο κρύο σοδειά τους. Μόλις είστε έτοιμοι, περιμένετε μια μεγάλη συγκομιδή σε εξωτερικούς χώρους για ένα φυτό του αναστήματος της. Επιβραβεύοντας σας με γλυκές γεύσεις μούρων και ολόσωμη χαλάρωση.

MINI PURPLE AUTO BLACK SHEEP

PURPLE LEMONADE FASTBUDS

PURPLE PUNCH AUTO BARNEYS FARM

CREAM CARAMEL AUTO BLACK SHEEP

PURPLE PUNCH AUTO FASTBUDS

KUSH AUTO

Το Kush είναι ένα από τα κλασικά στελέχη της indica, και επίσης τυχαίνει να είναι ένα από τα καλύτερα στελέχη κάνναβης που αναπτύσσονται σε ψυχρά μέρη. Προσφέρει ένα δυνατό σωματικό αποτέλεσμα στους χρήστες του και είναι ιδανικό για ένα χαλαρωτικό session καπνίσματος . Αρχικά καλλιεργήθηκε στα βουνά Hindu Kush, επομένως, φυσικά, μπορεί να καλλιεργηθεί σε πιο δροσερά κλίματα μάλιστα με την προσθήκη αυτόματης γενετικής ενισχύεται ακόμα περισσότερο η αντοχή του στο κρύο.

BANANA KUSH AUTO BLACK SHEEP

OG KUSH AUTO – BLACK SHEEP

CRITICAL KUSH AUTO- BARNEY’S FARM

AUTO BLACKBERRY KUSH DUTCH PASSION

KING’S KUSH AUTO – GREENHOUSE SEEDS

OG KUSH ORIGINALS AUTO – FASTBUDS

SKUNK AUTO

Το αρχικό Skunk είναι ένα κυρίαρχο υβρίδιο Indica. Είναι ένα μικρό φυτό με μεγάλη αντοχή που στην πραγματικότητα προτιμά ένα πιο ψυχρό κλίμα. Το Skunk παράγει μπουμπούκια καλυμμένα με ρητίνη και μάλιστα πολλά Συνήθως είναι ένα στέλεχος υψηλού THC.
Το Autoflower Skunk είναι συνήθως ένα φυτό 9-10 εβδομάδων από το σποριόφυτο μέχρι τη συγκομιδή. Το Skunk έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές διασταυρώσεις όλα αυτά τα χρόνια, έτσι τα περισσότερα υβρίδια που προέρχονται από το Skunk θα είναι επίσης προσαρμοστικά σε ψυχρότερα κλίματα.

LEMON SKUNK AUTO BLACK SHEEP SKUNK #1 AUTO – SENSI SEEDS    SHERBET QUEEN AUTOMATIC – ROYAL QUEEN                                                     EARLY SKUNK AUTO – SENSI SEEDS