0.00
0
0
Subtotal: 0.00

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Search

ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΗΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι τα Αυτόματης άνθησης παράγουν μικρές αποδόσεις,

κάποτε μπορεί να είχαν δίκιο όμως τώρα πια η εξέλιξη του είδους έχει και μεγάλη απόδοση και ποιότητα. Ξεκαθαρίστε το – τα Αυτόματης άνθησης όχι μόνο μπορούν να παράγουν καλές αποδόσεις, αλλά το γεγονός ότι το κάνουν μέσα σε 2 μήνες δεν είναι μικρό κατόρθωμα!
Ορισμένοι καλλιεργητές που εστιάζουν στην ποιότητα μπορεί να αισθάνονται απρόθυμοι να καλλιεργήσουν ποικιλίες αυτόματης άνθησης υψηλής απόδοσης εάν πιστεύουν ότι η ποιότητα έχει θυσιαστεί για την ποσότητα. Στις παραιτώ προτάσεις όμως υπάρχουν σπόροι κάνναβης που συνδυάζουν υψηλή απόδοση και θα παράγουν υψηλά επίπεδα THC 20%+ .
Η επιλογή του σωστού σπόρου κάνναβης είναι πολύ σημαντική, ωστόσο, πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους κάνονες ώστε να αποδώσει τα μέγιστα το αυτόματο κορίτσι σας. Οπότε παρακάτω θα βρείτε βασικές συμβουλές και κόλπα για να μεγιστοποιήσετε τις αποδόσεις στα αυτόματης άνθησης.

Μην το στήσεις αυτό το κορίτσι γιατί δεν σε περιμένει..

Τα Autoflowers δεν σας δίνουν πολύ χρόνο, επομένως είναι σημαντικό να προγραμματίσετε εκ των προτέρων τα πάντα
Από τη στιγμή που μουλιάζετε τους σπόρους στο νερό, το ρολόι αρχίζει να χτυπάει, γι’ αυτό σκεφτείτε τα όλα, συμπεριλαμβανομένου του χώματος, της γλάστρας , του αερισμού/εξαερισμού, του φωτισμού, και του χώρου ανάπτυξης πριν φυτέψετε οτιδήποτε.

Μην την κάνεις βόλτες δεν της αρέσουν..

Αποφύγετε τον κίνδυνο της μεταφύτευσης.
Συνιστάται να ξεκινήσετε τα autoflowers στα τελικά τους δοχεία, επειδή δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για να ανακτήσουν όταν μεταμοσχευθούν. Το σοκ από τη μεταμόσχευση μπορεί να καθυστερήσει σοβαρά το φυτό και η απώλεια ακόμη και μιας ή δύο ημερών στη βλαστική περίοδο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις αποδόσεις.
Σίγουρα, μερικοί καλλιεργητές καλλιεργούν τα αυτόματης άνθησης ακριβώς όπως τα φυτά φωτοπεριόδου μεταφυτεύοντάς τα μία η δύο φορές! Ωστόσο, είναι έμπειροι καλλιεργητές που έχουν επιτύχει μετά από κόπο και αρκετές αποτυχίες.
Ωστόσο, αν η μεταφύτευση είναι απαραίτητη, βεβαιωθείτε ότι το χώμα είναι ακριβώς το ίδιο. Για παράδειγμα, εάν το δενδρύλλιο σας μεγαλώνει σε ένα μείγμα γλάστρας από κοκοφοίνικα και κομπόστ, θα πρέπει να μεταφυτευτεί σε άλλο δοχείο που περιέχει ακριβώς το ίδιο μείγμα. Ποτίστε το δοχείο του δενδρυλλίου λίγες ώρες πριν από τη μεταφύτευση για να βεβαιωθείτε ότι το χώμα είναι υγρό. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τραυματιστούν οι ρίζες όταν το έδαφος είναι πολύ στεγνό ή πολύ υγρό.

Θέλει τον χώρο της..

Τα αυτόματης άνθησης υψηλής απόδοσης αγαπούν το αεριζόμενο χώμα που στραγγίζει πολύ καλά, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε δοχεία που αναπνέουν, όπως υφασμάτινες γλάστρες που επιτρέπουν τη μέγιστη αποστράγγιση. Τα δοχεία πρέπει να είναι ανάλογα με το μέγεθος του φυτού. Για παράδειγμα, τα μεσαίου μεγέθους φυτά απαιτούν δοχεία τουλάχιστον 12 λίτρων, ενώ τα μεγάλα φυτά χρειάζονται γλάστρες που ξεπερνούν τα 20 λίτρα.

Δεν τρώει πολύ μην την μπουκώνεις..

Είναι σύνηθες για αρχάριους να φορτώνουν τα φυτά τους με πάρα πολλά θρεπτικά συστατικά και να τα καίνε. Καταλαβαίνουμε ότι αγαπάτε τα φυτά σας, αλλά τα βλάπτετε με το υπερβολικό τάισμα. Τα αυτόματης άνθησης έχουν πιο μικρό ανάστημα και πιο μικρές ρίζες από τα φυτά φωτοπεριόδου, Οπότε και τα θρεπτικά συστατικά πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα.
Για παράδειγμα, εάν ο πίνακας θρεπτικών συστατικών σας συνιστά 5 ml/λίτρο, ξεκινήστε με 2,5 ml ή 1,25 ml (1/2 ή 1/4 περιεκτικότητας) και παρακολουθήστε πώς ανταποκρίνεται το φυτό. Ορισμένες ποικιλίες , όπως το Gorilla Glue, για παράδειγμα, είναι αδηφάγα και απαιτούν ισχυρότερη δόση, αλλά φροντίστε να ξεκινήσετε με μικρές δόσεις και να αυξήσετε σταδιακά.
Είναι αυτονόητο ότι τα σποριόφυτα δεν απαιτούν θρεπτικά συστατικά.

Παρακολούθησε.. το PH της

Το PH είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον προσδιορισμό των αποδόσεων των στελεχών κάνναβης που ανθίζουν αυτόματα. Είτε μεγαλώνετε υδροπονικά είτε χρησιμοποιείτε χώμα ως μέσο, ​​το pH είναι κρίσιμο. Αν και πολλοί καλλιεργητές υποθέτουν ότι το φυτό υποφέρει από ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών, τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται μόνο λόγω της ανισορροπίας του pH.
Για τα Αυτόματης άνθησης που αναπτύσσονται στο έδαφος, τα επίπεδα pH που κυμαίνονται από 6,0 έως 7,0 είναι επαρκή, ενώ τα υδροπονικά συστήματα είναι καλά από 5,5 έως 6,5.
Πώς όμως επηρεάζει το pH τις αποδόσεις;
Λοιπόν, όταν το pH πέφτει κάτω από 5,5, τα φυτά δεν μπορούν να απορροφήσουν ορισμένα θρεπτικά συστατικά όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο ακόμα κι αν υπάρχουν στις ρίζες. Η ίδια λογική ισχύει όταν το pH ανεβαίνει πάνω από το 7. Αρκεί να πούμε ότι όλα τα θρεπτικά συστατικά στον κόσμο δεν μπορούν να βοηθήσουν το φυτό να ανακάμψει εάν το pH δεν είναι σωστό. Με μια ανισορροπία στο pH, τα θρεπτικά συστατικά δεν μπορούν να απορροφηθούν και τα φυτά παράγουν πολύ μικρές αποδόσεις. Επομένως, ελέγχετε τακτικά το pH της για να βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε καλά.

Της αρέσει το φως πολύ..

Τα αυτόματης άνθησης αναπτύσσονται ακόμα και όταν λαμβάνουν μόνο 12 ώρες φως από τον σπόρο μέχρι τη συγκομιδή. Είναι σκληρά και προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση. Ωστόσο, ευδοκιμούν στο μέγιστο όταν λαμβάνουν 18 ώρες φωτός και 6 ώρες σκοτάδι. Μερικοί καλλιεργητές παρέχουν 24 ώρες φως από την αρχή μέχρι τη συγκομιδή, αλλά δεν συνιστάται γιατί τα φυτά χρειάζονται λίγη ξεκούραση και χρόνο για να ανακάμψουν όπως όλοι μας.
Μερικοί καλλιεργητές παράγουν καλές αποδόσεις με 24 ώρες φως, αλλά η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή όσο τα φυτά που καλλιεργούνται σε 18 φως / 6 σκοτάδι. Το είδος του φωτός παίζει επίσης σημαντικό ρόλο εδώ. Αν και τα αυτόματης άνθησης αναπτύσσονται κάτω από διάφορους τύπους φωτισμού, προτιμούν τα HPS ή τα LED παρά τα CFL και τα φώτα φθορισμού.
Συγκεκριμένα, τα LED πλήρους φάσματος λειτουργούν καλύτερα για κάθε τύπο autoflower.
Τα Αυτόματης άνθησης υψηλής απόδοσης  που αναπτύσσονται σε εξωτερικούς χώρους λαμβάνουν συνήθως μόνο 12 ώρες κατάλληλου ηλιακού φωτός και πιθανώς αναρωτιέστε αν αυτό είναι αρκετό. Ωστόσο, το φως του ήλιου είναι πιο ισχυρό φως σε σύγκριση με τα τεχνητά συστήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον άνθρωπο, επομένως τα αυτόματης άνθησης εκμεταλλεύονται την κατάσταση και παράγουν μέγιστες αποδόσεις σε εξωτερικούς ηλιόλουστους χώρους.

Ωραία αφού είδαμε τις ιδιαιτερότητες έφτασε και η ώρα της επιλογής του κατάλληλου σπόρου κάνναβης μεγάλης απόδοσης.
Ακολουθούν προτάσεις από διάφορους Γενετιστές που υπόσχονται βαριές σοδειές και ποιοτικά αποτελέσματα.
Η σειρά είναι τυχαία.

ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΗΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

VARIUS BREEDERS

Στην Ελλάδα η κάνναβη είναι παράνομη και οι σπόροι πωλούνται μόνο για συλλεκτική χρήση και για τη διατήρηση του είδους.

Η καλλιέργεια τους είναι παράνομη.Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τους σπόρους κάνναβης προορίζονται μόνο για εγκυκλοπεδικές γνώσεις.

Δείτε εδώ τα πιο συνηθισμένα λάθη που πρέπει να αποφύγετε σε Video